Sjåfører

E. Flasnes Transport AS har drevet med transport siden 1951. Vi har 25 lastebiler og 10 varebiler. Bedriften er lokalisert på Spillum i Namsos og har nærmere 40 ansatte. I 2023 var omsetningen 74 mill. kr.

Vi er et allsidig transportfirma som tilbyr fleksible og pålitelige transportløsninger innen Norden. Vi har terminal på Spillum, daglig distribusjon i Namdalen og Nordland, faste stykkgodsruter i Trøndelag, kjører komplette lass over hele Norden, flis- og tømmertransport, samt spesialtransport. For mer informasjon se www.flasnes.no. E.Flasnes Transport AS er sertifisert etter Fair Transport og NS-EN ISO 9001 & NS-EN ISO 14001. På grunn av økende oppdragsmengde har vi ledig følgende stillinger :

  • Distribusjon av småpakker i Namsos og omegn med varebil. Kl B.
  • Distribusjon av varer fra Namsos og til diverse steder i Namdalen med lastebil. Kl C og YSK. Truckførerbevis og ADR er ønskelig.
  • Langtransport med flissemitrailer, hovedsakelig Nordland og Trøndelag, men også resten av landet. Overnatting i bil må påregnes. Oppstart av uke halvparten av søndagene. Kl CE med YSK. ADR og maskinførerbevis er ønskelig.
  • Tømmertransport hovedsakelig fra Namdalen og til industri og sagbruk i Namdalen og Innherred. Kl CE med YSK. Kranførerbevis.

For alle stillinger gjelder følgende :Gode norskkunnskaper, både skriftlig og muntlig

Søker etter sjåfør som primært kan jobbe heltid, men er interessert i sjåfører som kan jobbe deltid også, f.eks en uke jobb og en uke fri. Sjåføren må være serviceinnstilt, ansvarsfull, nøyaktig, ha orden, pliktoppfyllende og ha gode samarbeidsevner. Vi tilbyr AFP, gode forsikrings- og pensjonsordninger. Lønn etter avtale, pluss provisjon og bonusordninger.

Tiltredelse etter avtale.

Kontaktperson : Erik Flasnes – mobil 95267020

Søknad sendes til erik@flasnes.no

Søknadsfrist: 21. juli - 2024