BPA-assistenter

Ønsker du en arbeidshverdag som passer deg? Sjekk ut denne!

Medvind Assistanse er i vekst, og søker nå etter BPA-assistenter i Snåsa og Steinkjer.

Er din arbeidshistorikk litt utenom det vanlige? Mangler du direkte erfaring fra lignende roller? Eller har du kanskje masse relevant erfaring? Perfekt! Hos oss teller ikke studiepoeng eller tidligere jobberfaring mest. Vi verdsetter din personlighet og dine interesser.

Som BPA-assistent hos oss, vil du bidra til å fremme likestilling gjennom å assistere våre vedtakseiere i alle livets faser. Du vil spille en viktig rolle for at våre vedtakseiere skal kunne leve et aktivt og engasjert liv i samfunnet.

Ledige stillinger:

 • Fast stilling i alle størrelser eller tilkallingsassistent hos en sosial, utadvendt og blid voksen mann, som er musikkinteressert. Arbeidsoppgaver: Administrering av medisiner, praktisk- og personlig bistand. Vaktene er på dag, kveld og natt, samt langvakter i helgene. (Merk søknad med *7079).
 • Tilkallingsassistent som må kunne jobbe påske/sommer, med mulighet for et vikariat i 60% stilling på sikt. Vedtakseier er en voksen dame som er glad i humor og godt humør, kreativitet (foto, sminke, klær), gå på kafè, og gaming. Arbeidsoppgaver: praktisk- og personlig bistand. Kvinner mellom 23-40 år oppfordres til å søke. (Merk søknad med *7023).
 • Tilkallingsassistent hos en sosial og aktiv voksen mann. Arbeidsoppgaver: Praktisk bistand, bistå vedtakseier i hverdagen med barn, bli med på reise – både i privat regi og gjennom jobb, forfallende arbeid ute og inne, være med på jobb og bidra i Snåsa Events, bli med ifm. lag og foreningsarbeid.

Vi ser etter kandidater som:

 • Er pålitelig
 • Er sosial, men profesjonell
 • Er fleksibel
 • Har gode norskkunnskaper
 • Er noe praktisk anlagt
 • Kan arbeide selvstendig
 • Ikke er redd for å prøve nye ting
 • Helst har førerkort klasse B
 • Har plettfri vandel

Det er ingen krav om formell utdanning når en skal jobbe som BPA-assistent. Vi ser alltid etter en god match mellom arbeidsleder og assistent. Personlig egnethet vektlegges. Det framsettes krav om plettfri vandel og politiattest må søkes før eventuell oppstart.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser (tariff), rask og effektiv oppstart for aktuelle kandidater og fast kontaktperson hos Medvind Assistanse.

Det er en fordel om du kan starte opp raskt. Oppstart etter avtale.Medvind Assistanse AS er et norskeid selskap som leverer likestillingsverktøyet BPA for mennesker med funksjonsvariasjon. For funksjonsvarierte skal BPA bidra til å til å gi mulighet til å leve et aktivt og selvstendig liv med fokus på selvrealisering og samfunnsdeltakelse. BPA handler like mye om friheten til å kunne velge hvilket liv man vil leve, og hvem man vil være. Med BPA skal man i størst mulig grad kunne ivareta plikter, interesser, behov og ønsker som alle andre samfunnsborgere. Medvind Assistanse AS ble stiftet i 2020 og har lokale kontorer i store deler av landet.

Kontakt: Vetle Bukten, BPA-Koordinator, mob: 950 62 030 – vbk@medvindassistanse.no

Søk på stillingene her

Søknadsfrist: 1. mai - 2024