Butikkselger

Som butikkselgerAhlsell Steinkjer blir jobben din å skape en så god opplevelse at kundene har lyst til å komme tilbake, gang etter gang.

Vi er på jakt etter deg som brenner for butikkfaget, og som ønsker å bli en dyktig selger av Ahlsells enorme varespekter. Er du i tillegg en ryddig person som har stort kundefokus og trives med høyt arbeidstempo, så kan du være den vi søker.Våre kunder er proffer som kan faget sitt til fingerspissene. Din jobb blir å skape en god opplevelse for dem sammen med dine kolleger i butikken, samt sørge for at butikken har de rette varene og presenterer dem på en innbydende måte.

Arbeidsoppgaver:

 • Sørge for ryddig, kreativ og god eksponering av varer.
 • Gjennomføre kampanjer i butikk.
 • Håndtere kassen.
 • Håndtere varetelling og varepåfyll.
 • Få kundene til å trives.

Kvalifikasjoner:

Det hadde vært greit om du har utdannelse innen VVS eller elektro, men det er ikke et krav. Om du i stedet har erfaring med salg av verktøy eller arbeidsklær, kan det også gjøre deg relevant for oss. Eller kanskje du har så bred butikkerfaring innenfor andre fag at vi likevel ser på deg som en god kandidat til å være med på Ahlsell-laget.

Personlige egenskaper:

 • Du er mer enn bare litt imøtekommende.
 • Du må være interessert og fremoverlent.
 • Du må ha kremmerånd, vi skal tross alt selge.
 • Du er strukturert og god på detaljer.
 • Du motiveres av salg og konkurranser.
 • Du er opptatt av både din egen og dine kollegers utvikling.

Hva tilbyr vi:

Vårt medarbeiderløfte er «Den beste tiden i ditt arbeidsliv». Det mener vi er fullt mulig å innfri. Våre verdier «Ansvarlighet, åpenhet og enkelhet» skal bl.a. bidra til dette. En god pensjonssparing på 5 og 8%, AFP-ordning samt helseforsikring og gruppeliv gjør ditt ansettelsesforhold trygt.Vi er også stolte av at vi har stort fokus på onboarding av våre nye medarbeidere – slik at din første tid i Ahlsell blir så bra som du forventer.

Har du ytterligere spørsmål om stillingen, ta kontakt med:

Butikksjef Beate Karlsen på 92450995 eller Regional salgssjef Lene Trætten på 91531315

Søknad sendes inn her

Om arbeidsgiveren

Ahlsell gjør det enklere å være proff gjennom å levere et bredt sortiment av VVS-, VA-, elektro-, verktøy og personlig verneutstyrsprodukter. Vi er Norges største fullsortimentsgrossist til bygg, anlegg og industri, med over 1200 medarbeidere, 44 butikker og salgskontorer over hele landet, samt en nettbutikk med milliardomsetning. Omsetningen for Ahlsell Norge er totalt på cirka 7,6 milliarder kroner.
Vi er en del av et internasjonalt konsern som omsetter for 50 milliarder svenske kroner, med totalt 7 500 medarbeidere. Ahlsellkonsernet jobber for å redusere klimapåvirkningen og har som målsetting å halvere CO2-avtrykket fra 2016 til 2030, med mål om å være fossilfrie senest 2045.

Søknadsfrist: 17. mars - 2024