Ledige stillinger – Renemsletta barnehage

Ranemsletta barnehage ligger i naturskjønne omgivelser i ca. 1km fra Overhalla Sentrum. Barnehagen har nye lokaler med et stort uteområde og flotte turområder utenfor gjerdet. Barnehagen kan tilby 105 plasser for barn i alderen 1 -5 år. Vi har ansatte som legger til rette for en trygg og god barnehagehverdag for enkeltbarnet og barnegruppa. Barnehagen har fokus på å skape et inkluderende barnehagemiljø, og ansattes kompetanseheving har vært og vil fortsatt ha fokus på dette arbeidet

Vi har følgende stillinger ledig fra 12.08.24:

1. Ped.leder/barnehagelærer 2x 100% stilling

Barnehagelærer må ha bachelor som barnehagelærer. Annen relevant utdanning og erfaring kan vurderes. Vi har oppdekt plantid.

2. Fagarbeider/ assistenter 4×100% og 1×50% stilling

Ranemsletta barnehage søker deg som har et stort engasjement og hjerte for barnehagebarn som vil bidra til barns helhetlige trivsel og utvikling. Vi tilbyr jobb i et engasjert fagmiljø preget av høy kompetanse og erfaring med fokus på å skape et trygt og godt barnehagemiljø for alle barn. Barnehagen ligger sentrumsnært i naturskjønne omgivelser med fine turområder.

Vi søker etter kollegaer som har:

  • Arbeidserfaring fra barnehage eller arbeid med barn
  • Norskkunnskaper tilsvarende skriftlig nivå A2 og muntlig nivå B1.
  • God relasjonskompetanse og et positivt, reflektert barnesyn
  • Positiv, engasjert, kreativ, fleksibel og løsningsorientert
  • Faglig fokus med et godt blikk for barns utvikling
  • Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner
  • Behersker digitale hjelpemidler godt
  • Kompetanse innen alternativt språk og kommunikasjon (ASK) er ønskelig.

Personlig egnethet vektlegges.

Aktuelle søkere vil bli innkalt til intervju. Referanser bes oppgitt i søknaden. Utlysingen gjelder også eventuelle andre ledige vikariater.

Vi er en IA-bedrift.

“For å bli fast eller midlertidig ansatt i barnehage må personer med et annet førstespråk enn norsk eller samisk ha avlagt en norskprøve og ha oppnådd nivå A2 på delprøven i skriftlig framstilling og nivå B1 på delprøvene i leseforståelse, lytteforståelse og muntlig kommunikasjon. Nivåene A2 og B1 skal tilsvare nivåene beskrevet i Det felles europeiske rammeverket for språk.” (§ 27, lov om barnehager)

Søknad sendes via elektronisk søknadsskjema på kommunens hjemmeside

Gyldig politiattest må framlegges før i hht Lov om barnehager §30.

Referanser oppgis på søknaden.

Nærmere opplysninger om stillingene fås hos: Styrer Janne Strand, mob: 917 09 422 og Assisterende styrer Sølvi Forseth, mob: 995 94 079

Søknadsfrist: 22. mai - 2024