Prosjektleder FoU

Val FoU AS bidrar med forsknings- og utviklingsaktiviteter til bærekraftig, bioøkonomisk verdiskaping regionalt, nasjonalt og internasjonalt. Vi har i dag fire dedikerte medarbeidere. Vi har kontorsted i tilknytning til Val skoler og i innovasjonsklyngen InnovArena, Rørvik.

Prosjektleder FoU 

Hos oss vil du få oppfølgingsansvar for regionale, nasjonale og internasjonale FoU-prosjekter, gjennomføre forsøksvirksomhet, bistå med kunnskapsformidling og kursvirksomhet, samt ta del i utviklingen av morgendagens utdanningstilbud både i Norge og internasjonalt.

Vi søker etter deg som har dokumentert erfaring med prosjektarbeid, og som utvikler gode samarbeidsrelasjoner med våre oppdragsgivere og samarbeidspartnere. I tillegg til å ha gjennomføringsevne, ønsker vi deg som er løsningsorientert og som kommuniserer godt både muntlig og skriftlig, også på engelsk. 

Har du i tillegg dokumentert kompetanse innenfor disse fagfeltene, hører vi svært gjerne fra deg: 

  • Kunnskapsformidling
  • Biologi og marinbiologi 
  • Sirkulær- og bioøkonomi 

Hos oss får du jobbe med FoU-prosjekter i en ekspansiv og innovativ landbruks-, fiskeri- og havbruksregion, og med kunnskapsorganisasjoner og samarbeidspartnere fra hele verden. Du vil få mulighetene til å utvikle FoU-prosjekter og forme ditt eget arbeidsinnhold i et faglig sterkt arbeidsmiljø med et spennende og omfattende nettverk. Val FoU preges av lagarbeid i et fellesskap med stor takhøyde, som gir stort rom for personlig og faglig utvikling. Vi har gode ordninger for kompetanseheving, etter- og videreutdanning.

For mer informasjon om Val FoU, vårt arbeid og vårt nettverk, se Val FoU.

Relevant arbeidserfaring vil bli vektlagt, men vi oppfordrer også deg som er nyutdannet til å søke. Tiltredelse, lønn og betingelser etter avtale.

Ta en telefon eller send søknad til daglig leder Kristine Fagerland, mob: 924 26 020 – kfagerland@valfou.no

Søknadsfrist: 9. juni - 2024