Rådgiver

Ønsker du en jobb der du kommer tett på kommunene og får bruke mange sider av deg selv? En jobb der du skal finne gode løsninger i samarbeid med kolleger og politikere i kontrollutvalgene? Hvis du i tillegg synes det høres interessant ut å jobbe i den kommunale egenkontrollen, kan du være den vi søker!

En av våre ansatte på Steinkjer går av med pensjon, vi søker derfor hans etterfølger fra 1. september.

Hvem er vi?

Konsek Trøndelag IKS er et ledende fagmiljø i den kommunale egenkontrollen som leverer tjenester til kontrollutvalgene i 48 kommuner. Vi er 12 ansatte fordelt på tre kontorer på Steinkjer, i Trondheim og i Os i Østerdalen.

Hva kan vi tilby?

Hos oss får du en interessant jobb og en enestående mulighet til å bli kjent på Helgeland, i Trøndelag og i Nord-Østerdalen; med kommunene, folkene, lokalpolitikken, med geografi og vær- og føreforhold. Du får utvikle kommunekunnskapen din, du får gode faglige utviklingsmuligheter med engasjerte kolleger og stor innflytelse på egen arbeidshverdag.

Konsek Trøndelag har ordnede arbeidsforhold, konkurransedyktige lønns- og arbeidsbetingelser og en svært god pensjons- og forsikringsordning i KLP.

Hvem ser vi etter?

Vi ser etter deg som har noen års arbeidserfaring og relevant utdanning på masternivå. Relevant utdanning kan være jus, samfunnsfag eller tilgrensende fagområder. Annen utdanning, eller lang og særlig relevant arbeidserfaring, kan kompensere for utdanningskravet. 

  • Du må ha førerkort for personbil
  • Du må kunne uttrykke deg godt skriftlig og muntlig på norsk
  • Du må kunne planlegge og gjennomføre eget arbeid

I tillegg ønsker vi at du:

  • har god kjennskap til kommunal forvaltning
  • har god digital kompetanse
  • har forståelse for og erfaring med beslutningsprosesser i folkevalgte organer ønsker å bidra til å forbedre og utvikle våre tjenester
  • kan identifisere deg med våre verdier: tydelig, tillitvekkende og profesjonell

Vi legger vekt på at du er egnet for stillingen.

Hva skal du gjøre?

I det daglige vil du arbeide med å planlegge, legge til rette og bistå med gjennomføringen av kontrollutvalgenes aktiviteter. Det innebærer å koordinere møter sammen med utvalgslederne, ha dialog med politisk og administrativ ledelse og med revisjonen. Du skal også utrede saker som kontrollutvalgene skal behandle, og gi råd om håndtering av habilitet og offentlighet. I tillegg skal du vurdere rapporter fra revisjonen og gi råd om den politiske behandlingen av dem. Sammen med kollegene dine vil du bidra i den interne kvalitetssikringen og i utviklingen av fagområdet.

Du bør like å omgås mennesker og ikke være redd for å ta en saklig diskusjon. Du kan regne med 20-30 reisedager i bil hvert år.

Arbeidssted: Steinkjer. Tiltredelse 1. september eller etter avtale.

Send oss din søknad innen 26. april på post@konsek.no.

Ta kontakt med daglig leder Torbjørn Berglann for mer informasjon, mobil 400 67 058.

Søknadsfrist: 26. april - 2024