Seniorrådgiver

Liker du deg i rollen som rådgiver og er opptatt av å drive god opplæring og effektiv systemstøtte?

Vi trenger deg som kan bistå våre kunder med rådgivning innen virksomhetsstyring og veiledning i bruk av Framsiktverktøyet. 

Framsikt digitaliserer virksomhetsstyring i kommuner og fylkeskommuner, og vi er helt fremst på vårt felt i Norge. I Framsikt er vi opptatt av at vår løsning skal bidra til at norske kommuner leverer enda bedre tjenester til sine innbyggere. 

Vi er en positiv og engasjert gjeng med stort eierskap til arbeidsplassen vår. Som rådgiver i Framsikt hører du til i avdelingen for rådgivning og leveranse og vil samarbeide tett med våre andre rådgivere og seniorrådgivere. Er du lærevillig og opptatt av fag, vil du passe godt inn hos oss. 

Om stillingen 

Som seniorrådgiver vil de viktigste oppgavene være å gi rådgivning innen virksomhetsstyring til kommuner og fylkeskommuner samt sørge for at de får utnyttet verktøyet på best mulig måte. Du får dermed en viktig rolle med å støtte kommunene i helt sentrale arbeidsprosesser gjennom året. 

En viktig del av jobben vil være å ha ansvaret for oppfølging av eksisterende kunder, samt implementering av Framsikt hos helt nye kunder.  

Hos oss jobber du sammen med kompetente kolleger som har bred erfaring både med helhetlig virksomhetsstyring og Framsikt-verktøyet. 

Vi ser etter deg som.. 

 • Har flere års erfaring fra budsjett- og økonomirapporteringsprosesser og/eller arbeid med kommuneplaner/temaplaner/virksomhetsplaner 
 • Synes det er spennende med kommunal virksomhetsstyring 
 • Er interessert i bruk og utnyttelse av moderne digitale verktøy 
 • Liker deg i rollen som rådgiver og er opptatt av å drive god og effektiv opplæring og systemstøtte 
 • Er strukturert og allsidig  

 Om du kjenner deg igjen i dette, bør du sende oss din søknad! 

Hvorfor Framsikt? 

 • Utfordrende og varierte arbeidsoppgaver 
 • Konkurransedyktig lønn, bonusordning og gode forsikringsordninger 
 • Et arbeidsmiljø med dyktige, engasjerte og hjelpsomme kollegaer 
 • Mulighet for personlig og faglig utvikling 
 • Fleksibel arbeidshverdag med mulighet for hjemmekontor etter avtale 
 • Mulighet til å påvirke utviklingen av Framsikt-løsningen 

Arbeidssted 

Arbeidssted er ett av våre kontorer i Tromsø, Bø i Vesterålen, Bodø, Trondheim, Bergen, Lillehammer eller Oslo, med anledning til å jobbe fra hjemmekontor etter avtale. Vi arbeider mye digitalt både med kunder og innad i Framsikt. Noe reisevirksomhet til kunder må påregnes.  

Spørsmål om stillingen?

Kontaktpersoner er Åsa Elvik, mob: 926 45 098 – asa@framsikt.no eller Olav Boruf, mob: 917 12 135 – olav@framsikt.no

Søk på stillingen her

Om arbeidsgiveren

Framsikt er en IT-bedrift i vekst, med 100 ansatte. Vi tilbyr kommuner og fylkeskommuner en skybasert løsning for helhetlig virksomhetsstyring. Vi har moduler for analyse, planlegging, mål- og resultatstyring, budsjettering, rapportering og politikermedvirkning – alt i en og samme løsning.Vår løsning brukes av over 220 kommuner og 20.000 brukere. I 2022 omsatte Framsikt for 112 millioner og sikter mot å passere 170 millioner i omsetning i 2023. Visma er største eier i Framsikt, og vi samarbeider tett om best mulig løsninger for våre kunder.Vi er en organisasjon med en god blanding av nyutdannede og erfarne medarbeidere innen IT, produktutvikling, kommuneøkonomi og virksomhetsstyring. 1/3 som arbeider i Framsikt har Framsikt som sin første jobb. 1/3 har erfaring fra kommunesektoren. I tillegg til hovedkontoret i Bø i Vesterålen har vi kontorer i Tromsø, Bodø, Trondheim, Bergen, Lillehammer, Oslo og vår utviklingsavdeling i Bangalore i India. Hvert år har vi Kick off der alle ansatte samles til faglig og sosialt samvær. I Framsikt er vi opptatt av å ha et godt arbeidsmiljø og bidra til å gjøre hverandre gode.

Søknadsfrist: 10. mars - 2024