Sommervikarer Team Tele

Er du engasjert og serviceinnstilt, og bosatt i Steinkjer-området? Har du interesse for TV og internett, og er på utkikk etter en spennende sommerjobb? Da kan du være akkurat den vi leter etter!

Om stillingen

Siden NTE ble etablert i 1919 har vi vært en pålitelig leverandør av fornybar energi i Trøndelag. Som det største fornybarselskapet nord for Dovre, er vi stolte av vår historie og vårt bidrag til regionens vekst. Med kjernevirksomheten organisert i fire områder: Energi, Marked, Telekom og Elektro, er vi engasjert i å drive Trøndelag fremover.

Vi søker nå etter sommerhjelp til Team Tele på vårt kundesenter. Du vil bli en del av et trivelig miljø og jobbe med varierte oppgaver i et skiftbasert system (kl. 08-16 og kl. 12-20). For rett person kan det også åpne seg muligheter for deltidsjobb videre.

Vi jobber hardt for at hver kunde skal bli møtt på en hyggelig måte, og det er til tider mye som skjer. Høyt tempo og fornøyde kunder er drivkraften vår, og hos oss er ingen dag lik den neste. Våre ansatte verdsetter det gode samholdet og trivselen hos NTE.

Hvorfor jobbe hos NTE?

Du vil kunne opparbeide deg verdifull arbeidserfaring i et av Trøndelags største selskap
Mulighet til å jobbe i et fremtidsrettet miljø der bærekraft og utvikling er topp prioritet
Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser med gode pensjons- og forsikringsordninger
Enestående arbeidsmiljø med stor takhøyde og trivelige kolleger
Mulighet til å bli en del av Ung i NTE, som inviterer til gøyale arrangementer som dekkes av bedriften

Arbeidsoppgaver

  • Håndtere kundehenvendelser for NTE og Altibox (fiber og TV-abonnement). Du vil få ansvar for å løse kundens utfordringer og sikre en førsteklasses opplevelse gjennom produktkunnskap og effektiv kommunikasjon. Sammen med kunden vil du administrere hele kundereisen fra opprettelse til avslutning.
  • Presentere NTE’s varierte produktportefølje slik at hver kunde har den optimale produktpakken basert på ønsker og behov.
  • Bidra til utvikling av arbeidsmetoder og rutiner slik at vi sammen jobber mest mulig effektivt med høy kvalitet.

Vi søker deg som

  • Er på utkikk etter sommerjobb, og bosatt i Steinkjer-området
  • Anser deg selv som teknisk anlagt og har interesse for teknologi
  • Behersker norsk og engelsk flytende, både skriftlig og muntlig

For å lykkes og trives i rollen hos NTE anser vi personlige egenskaper vel så viktig som formelle krav. Hverdagen hos oss kan være hektisk, og det er viktig at du trives med høyt tempo og varierte dager. Vi søker etter gode lagspillere som evner å yte topp service til våre kunder. Du må evne å tilpasse deg ulike situasjoner, og kunne kombinere effektivitet og kvalitet slik at vi kan yte førsteklasses service til våre kunder.

Vår rekrutteringsprosess

Denne rekrutteringsprosessen håndteres av Academic Work, og alle spørsmål om stillingen rettes til Mia Skjetne Hansen på mia.hansen@academicwork.no eller 926 72 512.

Prosessen inkluderer to tester: en personlighetstest og en kognitiv test. Testene er verktøy for å finne rett talent til rett stilling, for å muliggjøre likestilling, mangfold og en rettferdig prosess.

Vår utvelgelsesprosess er kontinuerlig, og annonsen kan lukkes før rekrutteringsprosessen er fullført dersom vi har gått videre til neste fase. Er stillingen interessant, anbefaler vi derfor å søke snarest.

Søk på stillingene her

Søknadsfrist: 15. mars - 2024