Veterinær – fiskehelsebiolog

Er du fagperson med interesse for fisk og havbruk kan vi love «klaff» om du satser på SinkabergHansen. Som en sentral aktør i viktige regioner for oppdrett av atlantisk laks, har vi personell og partnere som gir interessante oppgaver og faglig utvikling helt i front.

En viktig rettesnor for våre fiskehelsetjenester er forebygging. Det ser vi i dag effekt av, og gjennom rutiner og praktisk utøvelse sikter vi mot best mulig resultat. Verdien av et sterkt internt team er en faktor som vi fortsatt vil dyrke bevisst for å ivareta ansvar og løse oppgaver.

Videre har vi ved våre lokaliteter dyktige og engasjerte folk opptatt av å ta næringa nødvendige skritt videre. I SinkabergHansen blir du del av et faglig sterkt miljø med mål om å være i front for å løse dagens, og morgendagens, oppgaver innen havbruk.

Nærøysund er en av landets fremste sjømatkommuner – med senteret Rørvik i fin vekst med oppgradert infrastruktur og ditto gode kommunikasjoner sjø, luft og land.
 

Nødvendige kvalifikasjoner:
– Autorisasjon som veterinær eller fiskehelsebiolog
– Gjerne praksis fra havbruk/sjømatnæring
– Førerkort klasse B

Egenskaper:
– Strukturert og faglig dedikert
– Lagspiller som trives med å jobbe i team

Vi kan tilby:
– Spennende jobb med varierte utfordringer
– Godt faglig, sosialt og inspirerende miljø
– Lønn, forsikrings- og pensjonsordninger med konkurransedyktige betingelser.

Nærmere opplysninger om stillingen gis ved henvendelse til konsernleder fiskehelse Daniel Engen Lauritzen – mob 954 90 032, eventuelt konsernleder HR Frode Lauritzen – mob 908 98 545

Søknad med CV, vitnemål og referanser innen søndag 28. april 2024.

Benytt søkeknappen her for å legge inn dine dokumenter!

Velkommen som søker til SinkabergHansen!

SinkabergHansen er en selvstendig oppdrettsaktør med hovedkontor på Marøya i Nærøysund kommune. Selskapet har i dag om lag 335 egne ansatte. Havbruksavdelingen drifter lokaliteter i Trøndelag og Nordland. Laksefabrikken for slakting og bearbeiding ligger på Marøya. Produksjon av settefisk skjer i Nærøysund/Bindal. Eget rederi og verkstedavdelinger hører med – sammen med ulike prosjekter innen forskning og utvikling. 

Søknadsfrist: 28. april - 2024